Plafonnière kopen | Waarom een lichtplan?
33
post-template-default,single,single-post,postid-33,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Waarom een lichtplan?

Verlichting is geen makkelijk onderwerp. Er is zoveel keus en welke lamp geeft het juiste lichteffect? En waar moet ik op letten bij de keuze? De kleur van het licht, hoeveelheid van het licht, hoe de lamp te kunnen dimmen, hoeveel energie die gebruikt of die instelbaar is en hoe deze wellicht is te monteren. Allemaal vragen waarbij we u graag van dienst zijn. Zodat u een goede keuze kan maken, want goede verlichting is belangrijk en veelal ook een belangrijke investering. Reden te meer dat er dus geen fouten gemaakt worden.

Graag denken we met u mee als het gaat om het maken van een lichtplan. Waarbij het niet alleen gaat of de lamp er mooi uit ziet maar juist of u hiermee een fijne ambiance creëert en met het juiste licht de activiteiten kan doen die men wenst. Denk hier bijvoorbeeld aan het koken, lezen en werken en schoonmaken waar veel en gericht licht belangrijk is. Anders dan het licht om gezellig te eten of TV te kijken.

Het maken van een lichtplan is dus niet eenvoudig. Soms zijn de vragen eenvoudig en bent u alleen op zoek naar een goed product en soms zou u graag een advies voor een paar ruimtes of advies voor heel het huis willen hebben. Wij geven u daarom de keuze uit drie mogelijkheden

1. Productadvies

2. Klein lichtplan

3. Uitgebreid lichtplan

1. Productadvies

Neem contact met ons op als u vragen heeft over een product. Of het gaat om de details van de lamp die u wenst of dat u graag wat alternatieve suggesties ontvangt. Graag helpen we u kosteloos. Dit kan via de mail (info@lampen-store.nl) of via de livechat. Maar u kunt ons ook bellen op nr. 076-7660522.

2. Klein lichtplan

U kunt ons per e-mail foto’s en een plattegrond van uw woning sturen. Wij geven u een lichtadvies ten aanzien van de soort design verlichting (direct/indirect/gericht/diffuus/verstelbaar) en verschillende suggesties voor de armaturen. Het advies wordt gegeven voor maximaal 2 vertrekken in uw woning. De kosten voor dit advies bedragen € 95,-.

Door te klikken op de button ziet u een voorbeeld van een dergelijk lichtplan. Na ontvangst lichten wij het plan telefonisch toe en ontvangt u een offerte voor de aanschaf van de producten. Indien u tot bestelling overgaat, brengen we de kosten van advies in mindering.

3. Uitgebreid lichtplan

Wanneer u graag een lichtplan voor uw gehele huis heeft is het advies uitgebreider. Een van onze lichtadviseurs brengt een bezoek aan uw woning om optimaal de architectuur, ruimtes, lichtinval en sfeer van de woning te kunnen beoordelen. Op basis van dit bezoek en de door u aangeleverde plattegronden en eventueel foto’s, maken wij een professioneel en uitgebreid lichtplan. We geven door middel van tekeningen en een presentatie advies over de soort design verlichting, over de kleur en intensiteit van de te kiezen lichtbronnen. Tevens bieden we u suggesties voor specifieke armaturen. De kosten van een uitgebreid lichtplan zijn afhankelijk van de grootte van uw huis. Na een kort intake gesprek kunnen we een prijsopgave doen. Ook deze advieskosten brengen we weer in mindering wanneer u tot bestelling van de producten overgaat.

No Comments

Post A Comment